Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

dilluns, 5 de març del 2012

MOUSSE DE XOCOTOFU (MOUSSE DE CHOCOTOFU)


VER LA RECETA EN CASTELLANO

RACIONS: 4
FASE: ÀTAC - CREUER I CONSOLIDACIÓ
AVENA: SENSE AVENA
TOLERATS: 0

Ingredients:
400 gr. tofu sedós
50 ml llet desnatada
1 CC cafè soluble
3 CS cacau en pols desgreixat i sense sucre
edulcorant al gust
aroma de taronja


Elaboració:
  • Escalfar la llet al microones 1 minut i dissoldre el cacau i el cafè.
  • Afegir l'edulcorat i 5 gotes d'aroma de taronja.
  • En un bol batre el tofu amb la resta d'ingredients fins que quedi cremós.
  • Deixar a la nevera d'un dia per un altre.





Salrito.com


RECETA EN CASTELLANO

RACIONES: 4
FASE: PP - PV - CRUCERO Y CONSOLIDACIÓN
AVENA: SENSE AVENA
TOLERADOS: 0

Ingredientes:
400 gr. tofu sedoso
50 ml leche desnatada
1 CC café soluble
3 Cs cacao en polvo desgrasado y sin azúcar
edulcorante al gusto
aroma de naranja


Elaboración:
  • Calentar la leche en el microondas 1 minuto y disolver el cacao y el café.
  • Añadir el edulcorante y 5 gotas de aroma de naranja.
  • En un bol batir el tofu con el resto de ingredientes hasta que quede cremoso.
  • Dejar en la nevera de un día para otro.





Salrito.com

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada