VER LA RECETA EN CASTELLANO
RACIONS: 4
FASE: ÀTAC - CREUER I CONSOLIDACIÓ
AVENA: SENSE AVENA
TOLERATS: 0
Ingredients:
400 gr. tofu sedós
50 ml llet desnatada
1 CC cafè soluble
3 CS cacau en pols desgreixat i sense sucre
edulcorant al gust
aroma de taronja
Elaboració:
- Escalfar la llet al microones 1 minut i dissoldre el cacau i el cafè.
- Afegir l'edulcorat i 5 gotes d'aroma de taronja.
- En un bol batre el tofu amb la resta d'ingredients fins que quedi cremós.
- Deixar a la nevera d'un dia per un altre.
RECETA EN CASTELLANO
RACIONES: 4
FASE: PP - PV - CRUCERO Y CONSOLIDACIÓN
AVENA: SENSE AVENA
TOLERADOS: 0
Ingredientes:
400 gr. tofu sedoso
50 ml leche desnatada
1 CC café soluble
3 Cs cacao en polvo desgrasado y sin azúcar
edulcorante al gusto
aroma de naranja
Elaboración:
- Calentar la leche en el microondas 1 minuto y disolver el cacao y el café.
- Añadir el edulcorante y 5 gotas de aroma de naranja.
- En un bol batir el tofu con el resto de ingredientes hasta que quede cremoso.
- Dejar en la nevera de un día para otro.
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada