Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

dilluns, 19 de març del 2012

MUFFINS DUKAN


VER LA RECETA EN CASTELLANO

Avui us porto uns muffins dukanizats tan bons que gairebé semblan normals, els vaig trobar a la web de Dieta Dukan Girl i els faig tot sovint tant per a casa com per regalar i agradan molt.
Son molt fàcils de fer i segur que us sorprendreu.

RACIONS: 2 persones (4 muffins per dia)
FASE: CREUER I CONSOLIDACIÓ
AVENA: 4 MUFFINS = CANTITAT DIARIA D'AVENA
TOLERATS: 30 gr. MAIZENA = CANTITAT DIARIA TOLERADA com és per dues persones, encara es podria pendre 15 gr. més per persona

Ingredients (Per 8 Muffins):  
30 gr. maizena
4 CS salvat d'avena
2 CS salvat de bla
1 CS llet desnatada en pols
1 sobre de llevat químic
2 ous
4 CS formatge batut 0%
1 CS edulcorant líquid
aroma de vainilla
Elaboració:
  • Preescalfar el forn a 180º.
  • Barretjar tots els ingredients.
  • Posar en motlles de silicona (millor sense papers perquè aquesta masa no te greix i això fa que s'enganxi molt al paper i a l'hora de menjar et quedes sense mig muffin).
  • Fornejar 20 minuts a 180º.
  • Deixar reposar 5 minuts, desmotllar i deixar refredar sobre una reixeta.






Salrito.com


RECETA EN CASTELLANO

Hoy os traigo unos muffin dukanizados tan buenos que casi parecen normales. Los encontré en la web de Dieta Dukan Girl y los hago a menudo tanto para casa como para regalar y gustan mucho.
Son fáciles de hacer y seguro que os sorprenderan.

RACIONES: 2 personas (4 muffins por día)
FASE: CRUCERO Y CONSOLIDACIÓN
AVENA: 4 MUFFINS = CANTIDAD DIARIA DE AVENA
TOLERADOS: 30 gr. MAIZENA = CANTIDAD DIARIA TOLERADA como es para dos personas, todavía se podría tomar 15 gr. más por persona

Ingredientes (Para 8 muffins):
30 gr. maizena
4 CS salvado de avena
2 CS salvado de trigo
1 CS leche en polvo desnatada
1 sobre de levadura química
2 huevos
4 CS queso batido 0%
1 CS edulcorante líquido
aroma de vainilla
Elaboración:
  • Precalentar horno a 180º.
  • Mezclar todos los ingredientes.
  • Poner en moldes de silicona (mejor sin cápsulas de papel porque esta masa no tiene grasa y eso hace que se enganche mucho al papel y a la hora de comer te quedas sin medio muffin).
  • Hornear 20 minutos a 180º.
  • Dejar reposar 5 minutos, desmoldar y dejar enfriar sobre una rejilla.





Salrito.com

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada