He de reconèixer que tenien raó, no només és bo, sinó que gairebé no sembla que sigui de dieta i t'has de resistir per menjar només una ració i no acabar amb tot.
Una de les modificacions que vaig fer es substituir el iogurt amb trossos de pinya per un iogurt natural i mig sobre de beguda instantània Bolero amb gust de pinya.
Aquests sobres es poden comprar per internet a la botiga de Farl Shop en Ebay, també (encara que més difícil) hi ha qui els ha trobat a botigues que venen productes de països de l'est.
Les baies goji son unes cireres del Tibet amb propietat antioxidants per tant ajuden a combatre l'envelliment. També son molt bones per protegir el fetge i la visió.
En la dieta Dukan és l'única fruita permesa, es pot pendre:
|
Podeu saber més coses fent clic aquí.
RACIONS: 4
FASE: PP, CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: 1 CS segó de civada per persona
TOLERATS: 1/4 CS maizena i 1/2 CS baies goji per persona
Ingredients:
3 ous
1 CS maizena
2 CS edulcorant líquid apte per a cocció
1/2 sobre de llevat químic (8 gr)
1/2 sobre bolero de pinya
4 CS segó de civada
4 CS llet descremada en pols
1 iogurt descremat natural
2 CS baies de goji
1 sobre d'infusió maduixa
1 CC aroma de rom
Elaboració:
RACIONS: 4
FASE: PP, CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: 1 CS segó de civada per persona
TOLERATS: 1/4 CS maizena i 1/2 CS baies goji per persona
Ingredients:
3 ous
1 CS maizena
2 CS edulcorant líquid apte per a cocció
1/2 sobre de llevat químic (8 gr)
1/2 sobre bolero de pinya
4 CS segó de civada
4 CS llet descremada en pols
1 iogurt descremat natural
2 CS baies de goji
1 sobre d'infusió maduixa
1 CC aroma de rom
Elaboració:
- Fer una infusió de maduixa en un got d'aigua (un minut i mig al microones). Tapar i deixar refredar 5 minuts.
- Retirar el sobre d'infusió e introduir les baies dins l'aigua amb l'aroma de rom i una cullerada d'edulcorant. Deixar uns 10 minuts per tal que s'hidratin i augmentin de mida.
- Batre una mica els ous.
- Barrejar en un bol el segó, la llet en pols, maizena, llevat, sal, iogurt, 1/2 sobre bolero, els ous i una cullerada d'edulcorant.
- Posar en un motllo.
- Escórrer molt bé les baies i repartir per la massa.
- Donar uns cops al motllo sobre la taula perquè es reparteixi uniformement.
- Pre escalfar forn a 180º.
- Fornejar uns 35 - 40 minuts.
- Deixar refredar dins el motllo.
esto tiene un corte que ahora para mi cafecito le venía de perlas!!
ResponEliminaMe alegra que te haya gustado :D
ResponElimina