Avui porto un aperitiu senzill que es pot menjar sol o com a base de canapè untat amb qualsevol tipus de paté. Jo els vaig fer per acompanyar un peix a la planxa i la veritat és que es menja fàcilment i omplen bastant.
Al no portar tolerats és una bona opció per substituir el pa.
Pels que no esteu a dieta, podeu fer-los substituint la llet en pols per maizena o farina (quedarà més fi amb maizena) i posar un formatge ratllat amb molt de gust com un parmesà o un manxec sec.
Al no portar tolerats és una bona opció per substituir el pa.
Pels que no esteu a dieta, podeu fer-los substituint la llet en pols per maizena o farina (quedarà més fi amb maizena) i posar un formatge ratllat amb molt de gust com un parmesà o un manxec sec.
RACIONS: 2
FASE: PP, CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: 1/2 CC oli d'oliva per persona
Ingredients:
4 CS de llet desnatada en pols
1 CS segó de blat
1 ou
un grapat de formatge ratllat light
unes gotes d'aroma de formatge (opcional)
escames de tomàquet sec (o espècies toque ibèric)
1 CC oli d'oliva
Elaboració:
- Pre escalfar forn a 200º i folrar una plata de forn amb paper vegeta.
- Barrejar tots els ingredients.
- Repartir la massa en piles sobre la plata i fornejar a 200º uns 10 minuts.
un aperitivo delicioso ! para empezar a comer y no parar, bicos
ResponEliminaGracias
Eliminammmm, que ricas deben de estar! si algún día me propongo hacer esta dieta tu serás mi referencia sin duda!
ResponEliminaJajajaja, para lo que quieras guapa.
EliminaMuacs
Que rico aperitivo, todo lo que lleve queso me encanta, gracias por compartir.
ResponEliminaTe deseo muy felices fiestas en compañía de los que más quieres y una estupendo próximo año en el que espero nos sigamos viendo entre fogones.
un besazo enorme
Muchas gracias hermosa.
EliminaUn abrazo grande y mucha felicidad en estas fiestas que vienen y una buena entrada de año.
Muacs
Un aperitivo exquisito, es ideal para compartir y se ve delicioso!!
ResponEliminaUn beso
Me encanta y ademas muy buen aperitivo.........Felices fiestas........gracias un bico
ResponElimina