Un aperitiu fàcil que també podem fer servir com un segon plat acompanyat d'amanida o verdura si esteu a dieta o d'arrós o pasta si no ho esteu.
Com veieu a les fotografies a casa ens agrada el peix ben fet (alguns diríeu massa fet) com tot és qüestió de gustos. Si no us agrada així, reduir el temps de planxa i fet!
Si no trobeu cecina o no us agrada gaire, es pot substituir per pernil salat sense gaire greix.
Què vagi de gust!
RACIONS: 2
FASE: PP, CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: SENSE
Ingredients:
2 filets de salmó fresc
8 talls de cecina
2 CS de salsa de soja
Elaboració:
- Tallar els filets de salmó en 8 cuadradets.
- Envolcallar cada quadrat amb un tall de cecina i punxar amb un escuradents.
- Fer a la planxa 5 minuts per cada costat.
- Ruixar amb salsa de soja.
- Servir calent.
Un buen aperitivo y con solo 3 ingredientes
ResponEliminaBon any nou
Peto
que rico! el salmón me encanta así que esta receta es un éxito en casa seguro!!felices fiestas!
ResponEliminaque rico! el salmón me encanta así que esta receta es un éxito en casa seguro!!felices fiestas!
ResponElimina¡Me encanta este aperitivo!. Además a partir del 8 empiezo la Dukan de nuevo.
ResponEliminaBss
Elena
Sano y rico, tiene una pinta estupenda.
ResponEliminaUn beso grande y feliz año!!!!
La pinta que tiene el salmon es espectacular!!!!!
ResponEliminaUn abrazo y feliz año Nuevo
Miguel
lareposteriademiguel.com
Me llevo uno para probar. Feliz 2013!
ResponElimina