Aquesta és una recepta fàcil producte de l'aprofitament de coses que hi havia per la nevera. Tot i així va quedar molt aparent i bona i pot ser un bon aperitiu per aquests dies festius que venen sense haver de saltar-se la dieta.
Jo ho vaig fer amb cecina, però es pot substituir per pernil salat o dolç o pit brasejat de gall dindi.
RACIONS: 2
FASE: PP, CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: sense segó de civada
TOLERATS: la maizena que porti la beixamel
Ingredients:
6 espàrrecs de llauna
3 talls de cecina
una mica de beixamel dukan
formatge ratllat light
Elaboració:
- Tallar la cecina per la meitat de forma que tinguem 6 talls.
- Embolicar cada espàrrec amb un tall de cecina i col·locar en un plat.
- Cobrir amb beixamel i gratinar fins que es fongui el formatge.
- Servir calent.
seguro que estaban muy buenos!
ResponEliminaCon cecina, que ricos tus esparragos. Menuda pinta que tiene el plato.
ResponEliminaQué cena más buena, me la apunto.
ResponEliminaUn besito
Deliciosos y encima sirven para dieta.
ResponEliminabuena y sabrosa dieta¡¡
ResponEliminapeto