Aquest pastis és una creació de Marieta de Yes - I - Dukan i encara que la coliflor no és una verdura que m'agradi gaire, reconec que feta d'aquesta manera gairebé ni es nota. Esta molt i molt bo.
Vaig fer alguns canvis a la recepta però bàsicament és la mateixa, si voleu veure l'original feu clic aquí.
RACIONS: 6
FASE: PV - CREUER I CONSOLIDACIÓCIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: 1/2 CS maizena per persona
Ingredients:
1 coliflor
3 llaunes de tonyina sense oli
1 terrina de formatge d'untar light
6 CS formatge batut 0%
50 gr. formatge rallat light
2 ous
5 clares d'ou
4 CS maizena
2 CS gluten de blat
1 sobre llevat químic
sal
pebre
aroma de formatge (opcional)
Elaboració:
- Pre escalfar forn a 180º.
- Separar la coliflor en ramillets i triturar-la amb un processador o picar-la molt petita amb ganivet.
- Batre els ous amb les clares i barrejar amb la coliflor i la resta d'ingredients.
- Posar en un motllo i fornejar 1 hora a 180º (Per quantitats, a mi em van sortir dos motllos. Un tipus plum cake i altre rodo de 22 cm).
- Deixar refredar en motllo i desmotllar.
- Servir fred o calent al gust acompanyat d'alguna salsa. En aquest cas una Salsa de pebrot i albergínia.
Així és com queda la coliflor triturada |
![]() |
Tots els ingredients barrejats |
![]() |
Acabats de fer |
con lo que me gusta la coliflor este pastel tiene que estar de muerte, bicos
ResponEliminaque pastelito más bueno, me enantan estos así son suaves y los ingredientes muy apetecibles.
ResponEliminabesos guapa
Ho hauré de fer, perque no faig gaire coliflor. Em quedo pel teu blog.
ResponEliminaPetons.
http://hogardiez.blogspot.com.es/
La coliflor no es lo mío, pero así tiene q estar bien rica.
ResponEliminaUn besito.
Super esponjosa y tierna...buenisima!!!!!
ResponEliminaBesos
Miguel
lareposteriademiguel.com
Se ve muy bien, muy rico.
ResponEliminaA mi la coliflor me gusta rebozada o simplemente cocida con mayonesa. Asi no la he probado.
Estoy de sorteo: 3 copas MeLuna y Bonos para gafas Firmo.
http://anyolcocina.blogspot.com.es/2012/11/sorteo-3-copas-meluna.html?utm_source=BP_recent
http://anyolcocina.blogspot.com.es/2012/11/firmoo-sorteo-internacional-de-20-vales.html?utm_source=BP_recent
si la coliflor m'agrada ..... aquesta recepta m'encantarà
ResponEliminaPero que rico pastel, la verdad es que me ha parecido una combinación muy muy rica. Me gusta la coliflor de cualquier forma y esta es una forma diferente de tomarla.
ResponEliminaBesitos,
Me encanta este pastel y sobre todo la coliflor!!!!!!!!!besos.
ResponElimina