Aquest és el tercer aperitiu del meu sopar de cap d'any, una vegada més utilitzi una recepta de "Mi blog de Pintxos".
Era la primera vegada que feia crestes i cal dir que encara estaven bones de gust em van quedar una mica gruixudes i es notava massa la massa en menjar.
La propera vegada sortirà millor, segur!
Ingredients:
Ingredients:
500 gr de rossellones
500 gr de musclo
150 gr de llagostins
1 ceba gran
1/2 pebrot verd
un tros de pebrot vermell
100 ml. llet
1 CS de farina
un raig de vi blanc
oli d'oliva
sal
1 ou
broquetes
Crestes:
200 g de farina
una mica de sal
una mica d'oli d'oliva
1 decilitre de vi blanc
Elaboració:
Crestes:
- Barrejar tots els ingredients
- Deixar reposar una mica, estirar i tallar dos rodenes per cada piruleta.
Farcit:
- Bullir els musclos i cloïsses i pelar les gambes crues. Reservar.
- Picar les verdures.
- Ofegar la ceba 5 minuts, afegir els pebrots i deixar fins que estiguin ofegats.
- Afegir la carn dels mariscs picats i seguir cuinant tot junt 5 minuts.
- Afegir un raig de vi blanc, una cullerada de farina sense gluten, i una tassa petita de llet sencera. Remenar i coure 5 minuts més. Deixar refredar.
Muntatje:
- Col·locar un disc de cresta, omplir amb el farcit, col·locar la broqueta i cobrir amb l'altre disc. Segellar les vores amb una forquilla.
- Pinzellar amb ou batut.
- Pre escalfar forn a 180º.
- Fornejar a 180º amb calor amunt i avall fins que daurin.
És una bona idea, Maryar! Me la guardo per algun dia d'aquests! Petonets i bona primavera!
ResponEliminaVaya lujo de piruletas Mary!!!! Que sabor tan rico tienen que tener!!! ;-)
ResponEliminaUn besito,
Sandra von Cake
Vaya piruletas mas buenas...............un bico
ResponEliminaoriginals, bonics i bonissims
ResponEliminaooo, que originales!! ricas ricas!
ResponEliminauna idea fantàstica per aperitius! m'encanta! petons
ResponEliminaQuina idea més bona,Maryar.
ResponEliminaLa poso a la llista de pendents. He de provar de fer les crestes... Una abraçada, Pilar.
Pues si ...m'agrada aquet invent...soc de les del vermuth avans de l'apat i aixó es genial....amb quedo per aquí a veure que mes trobu...petonets.
ResponElimina