Ja anem acavant Amb la sèrie "Cap d'any" :)
Avui, uns riquíssims Mossets de Formatge que no van durar ni dos segons a la taula.
L'únic secret, servir acabat de fer.
La meva font "Mi blog de Pintxos"
Què aprofiti!
Ingredients:
4 llesques de pa de motlle
4 o 5 talls de formatge Havarti
2 ous grans
sèsam negre i torrat (opcional)
mantega
pebre negre
Elaboració:
- Treure les vores al pa de motlle i untar les llesques amb mantega.
- Col·locar a sobre de cada llesca un tall de formatge Havarti.
- Preescalfeu el forn (gratinador) i folrar una safata de forn amb paper vegetal.
- Tallar les llesques de pa de motlle en quatre.
- Batre dos ous i afegir una mica de pebre mòlt.
- Introduir cada quadrat de pa amb el formatge en l'ou, deixar uns segons perquè s'amari i anar col·locant sobre la safata de forn.
- Empolvorejar una mica de sèsam a la superfície i gratinar (5 minuts).
- Servir calent.
Llàstima que no s'acabi de veure ben de prop a la foto, que la preparació d'aquests formatgets sembla genial!! Boníssims, i acabats de fer deuen passar sense gana!
ResponEliminaque buena pinta tienen!
ResponEliminaa la meva cuina tampoc durarien res, però perquè me'ls hauria cruspit tots jo! quina pinta...petons
ResponEliminam'encanten aquestes receptes tan pràctiques i sobre tot tan bones
ResponElimina