Seguim amb els aperitius de cap d'any (amb retard) i amb una recepta tradicional que a casa agrada molt, uns pebrots del piquillo farcits de bacallà.
Simplement deliciosos!
Ingredients:
2 llaunes planes de pebrots del piquillo
bacallà dessalat
llet
farina
sofregit de ceba
julivert fresc picat
sal
oli d'oliva
4 o 5 CS de tomàquet fregit
nata líquida
Elaboració:
- Posar els pebrots i el suc d'aquests en un plat fondo i cuinar al microones 4 minuts al màxim.
- Posar la ceba sofregida en un cassó amb el bacallà picat. Deixar que es faci uns minuts.
- Afegir 1 cullerada plena de farina, remenar bé perquè es barregi tot i començar a posar la llet a poc a poc (com si féssim una beixamel).
- Quan la consistència és més aviat espesseta rectifiquem de sal i afegim una mica de julivert fresc picat. Retirar i reservar.
- Preparar una salsa triturant el tomàquet, un bon raig llarg de nata líquida i 5 o 6 pebrots oberts i sense llavors.
- Omplir els pebrots i servir amb la salsa calenta.
De lujo te quedaron estupendos..........un bico
ResponEliminaque ricos!! y como bien tienes en la etiqueta creo que es uno de los mejores aperitivos que podemos poner en cualquier ocasión! un besico
ResponEliminaMe encanta este plato y nunca lo he preparado, siempre lo como fuera de casa, asi que tomo nota.
ResponEliminaUn saludo
Maryar, uns piquillos de quaresma ideals!
ResponEliminaQue buenos están estos pimientos rellenos.
ResponEliminaSabes que estoy de sorteo??? Te dejo el enlace por si no te has apuntado y te apetece participar.
http://cocina-trini.blogspot.com.es/2013/03/sorteo-la-cocina-de-trini-altea-en.html
Muy ricos estos piquillos, un aperitivo o acompañamiento genial.
ResponEliminaPetons.
Hace mucho que no los como y al ver tu receta se me han antojado.
ResponEliminaUn beso grande.
Esto si que es una delicia de plato!, me encanta el bacalao y combina de maravilla con los piquillos.
ResponEliminaAques farciment es un del clàssics del piquillos i a quasi tothom agrada.
ResponEliminaPetons.
Hola Maryar, que hambre te da viendo semejantes sugerencias...si señorita como tiene que ser, ahora solamente falta que me salgan la mitad de bien que a ti.
ResponEliminaMuchas gracias por compartir algunos secretos de los fogones, lo creas o no, hay personas que nos cuesta un poco mas manejarnos en la cocina.
Saludos desde felicidadenlavida;
Abrazos,
Francisco M.
Aquests aperitius vénen bé tot l'any
ResponEliminaIdeals, m'agraden molt! Petons
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