Avui porto una recepta senzilla però molt bona que agradarà a tothom, tant si fan dieta com si no. És d'aquells plats que demanen pa per sucar-hi sense parar (aquesta és la part dolenta quan s'està a dieta) i del qual repetiríem una i una altra vegada.
Espero que us agradi i ens tornem a veure després d'aquesta Setmana Santa.
RACIONS: 2
FASE: PP, CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: SENSE
Ingredients:
1 conill trossejat
2 CS de vinagre de Mòdena
1 ceba
romaní
sal
pebre
3 CS de mostassa
300 cl. d'aigua
1 pastilla de brou de pollastre
Elaboració:
Netejar el conill i tallar-lo a trossos.
Posar una olla al foc amb el vinagre i l'aigua.
Dissoldre el brou quan estigui calent.
Afegir els trossos de conill i remoure de tant en tant per què agafi color.
Als 5 minuts de cocció afegir la ceba picada, sal, pebre i romaní.
Deixar coure 5 minuts més.
Afegir la mostassa, remoure bé, tapar l'olla i deixar fer fins que el conill sigui tendre (uns 30 minuts).
mmm! Que bo! El conill és la meva carn preferida. Petonets!
ResponEliminaseguro que estaba riquisimo, de los de mojar bien con pan! feliz semana!
ResponEliminaEl conill no és massa de la meva devoció,... però sucar panet a aquest suquet... ho faria!
ResponEliminaTinc dos dubtes:
ResponElimina-el vinagre balsàmic, no és aquell tipus xarop, no? perquè aquest té molts sucres... Imagino que déu ser el de Mòdena, més aigualit.
-la pastilla de caldo...és desgreixada? On es pot comprar?
Moltes gràcies!
Chus
Si, és tracta de vinagre de Mòdena (ara ho rectifico perquè no hi hagin dubtes) que pots consumir tranquilament.
EliminaJo faig servir pastilles de caldo desgreixades que compro a herboristeries i botigues dietétiques.
Muacs