Ja feia molt temps que volia fer algunes d les receptes del bloc: "Mi blog de pintxos" i el sopar de cap d'any va ser una molt bona oportunitat per fer-ho.
Sé que ha passat temps, ja estem al març però són receptes que es poden fer en qualsevol festivitat o simplement perquè ens ve de gust.
La fotografia no és molt bona perquè en principi no vaig pensar a publicar les receptes i no vaig fer fotos. Quedo agraïda a Manu, un dels convidats, per fotografiar cada un dels plats i així donar-me l'oportunitat de compartir-los amb tothom.
La recepta d'avui és un fals maki de salmó fumat que per als que no ens agrada el peix cru, és ideal i queda molt bonica.
Espero que us agradi
Ingredients:
150 gr. salmó fumat en filets
formatge d'untar a les fines herbes
melmelada de tomàquet
festucs repelats
pa de motlle
Elaboració:
- Posar sobre una estoreta de silicona per fer sushi (o similar) una mica de film transparent i posar per sobre els talls de salmó fumat sense estirar molt. Han de quedar solapats i en forma de rectangle.
- Estendre el formatge crema de fines herbes per sobre per tal d'obtenir una capa blanca.
- En la línia més propera a un mateix, posar al llarg, una capa de melmelada de tomàquet.
- Per sobre de la melmelada de tomàquet una línia de festucs repelats (de forma que quedin verds delt tot).
- Amb les dues mans i amb compte que no es desmunti, fer un primer plec agafant el farciment i seguir després enrotllant ajudant-nos de l'estoreta, rodar una mica el rotllo sobre la superfície perquè quedi el més rodó possible.
- Tancar les vores i congelar 1 hora per poder tallar.
- Servir tallat a rodanxes.
Maryar, que bons! Els faré avui al vespre, que ahir vaig comprar salmó fumat i la resta d'ingredients ja els tinc. M'ha semblat molt bona idea, això de la melmelada de tomàquet! Petons
ResponEliminaQue "picoteo" tan rico!
ResponEliminaExcelente receta Mary................me encanta...........un bico
ResponEliminaLa foto no sera preciosa pero se ven deliciosos y seguro que estaban muy ricoos.
ResponEliminaBicos mil wapa.
ResponEliminala verdad que son unos bocado muy ricos, habrá que probarlos!
Gracias Maryar por tu comentario en mi blog. He de decir que he estado ojeando el tuyo y voy en me encuentro con esta delicia de salmón....con lo que me gusta de todas las maneras y formas!!, jajaja. La foto como tu dices no será muy buena pero de esa bandeja me comía yo unos cuantos. Un besote, Carmen
ResponEliminahttp://explorandoenmicocina.blogspot.com
un pica-pica, molt bo, la foto és el de menys.
ResponEliminaTambé m'ho a punt per al proper partit del Barça
Me encanta el maki, me encanta el salmón ahumado, la mermelada de tomate y el queso, así que tomo nota porque esta receta debe estar muy buena.
ResponEliminaUn saludo y ya te contare, caerá en breve
Um blog com receitas excelentes ,adorei!
ResponEliminabjs
Encara que sigui fals, segur que té molt d'éxit, es una combinació molt bona, el salmó y el formatge d'untar.
ResponEliminaPetons.
Que rico Mary!! Tiene una pinta excelente!!!
ResponEliminaUn besito,
Sandra von Cake
m'encanta aquet tipus de pica pica! i el salmó i el formatge van genials! petons
ResponEliminaQuè bons els teus makis, em sembla una recepta perfecta per a uns aperitius. Me'ls apunt per fer-los en breu, han de ser boníssms!
ResponElimina