Aquest pa de pessic és molt senzill de fer i admet moltes variants només canviant el gust de l'aroma. Jo ho he fet de taronja i xocolata que són uns gustos que ens agraden molt a casa i no ens importa repetir.
L'elaboració d'aquest postre va ser l'excusa perfecta per utilitzar el motllo d'avet que vaig comprar fa mesos (aviat no cabrem a casa amb tants estris pel mig).
No vaig tenir temps de decorar-ho però amb una cobertura de formatge d'untar, edulcorant en pols i colorant alimentari verd, ha de quedar molt maco i pels que no esteu a dieta... cobertura de xocolata i farciment de nata, per exemple...
La imaginació al poder!
RACIONS: 4
FASE: PP, CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: 1 CS maizena i 1/4 cacau per persona
Ingredients:
3 ous
4 CS maizena
1 CS llet descremada en pols
5 CS formatge batut 0%
1 paquet de llevat químic
6 CS llet descremada en pols
1 CS cacau en pols sense sucre
1 CS edulcorant líquid apte per a cocció
1 CC aroma de taronja
Elaboració:
- Pre escalfar forn a 200º.
- Barrejar tots els ingredients en un bol.
- Abocar la barrejar en un motllo de silicona no gaire gran.
- Fornejar a 200º de 20 a 30 minuts.
Te ha quedado precioso con muy buena vista.
ResponEliminaDius senzill, però segur que boníssim i molt bonica la forma!! Bons Reis
ResponEliminaPrecioso, tiene una pinta increíble.
ResponEliminaBesos y ten buen inicio de año.