Ingredients:
2 ous
140 gr. sucre
115 gr. farina
120 gr. mantega sense sal
2 1/2 cacau sense sucre
1 CC llevat químic
60 ml llet
1 CC aroma de vainilla
1 CS Cointreau
ratlladura de mitja taronja
Elaboració:
2 ous
140 gr. sucre
115 gr. farina
120 gr. mantega sense sal
2 1/2 cacau sense sucre
1 CC llevat químic
60 ml llet
1 CC aroma de vainilla
1 CS Cointreau
ratlladura de mitja taronja
- Pre escalfar forn a 180º i preparar les càpsules dins els motllos.
- Barrejar llet amb vainilla i Cointreau.
- Barrejar i tamisar en un bol la farina, cacau i llevat. Reservar.
- Batre la mantega amb el sucre fins obtenir una crema.
- Afegir els ous d'un en un sense deixar de batre.
- Afegir la meitat de la barreja de farina i quan estigui incorporada afegir la llet. Batre bé.
- Afegir l'altra meitat de la farina fins incorporar-la totalment.
- Omplir els motllos fins 2/3 de la seva capacitat.
- Fornejar 20 minuts.
- Deixar 5 minuts dins els motllos fora del forn.
- Desmotllar i deixar refredar sobre una reixeta.
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada