Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

dilluns, 7 de juliol del 2025

PIRULETES DE CARN DUKAN



RACIONS: 2
FASE: PP, CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS:

Ingredients:

Piruleta:
200 gr de carn picada vedella
1 manat de coriandre
gingebre en pols
1 ceba petita
6 alls
llavors de sèsam
1 ou

Salsa 1:
salsa de soia
edulcorant
ratlladura de llimona
aigua

Salsa 2:
coriandre
menta
julivert
comí
pebre vermell dolç
suc de llimona
1 CC oli d'oliva
sal
pebre


Elaboració:

Piruleta:

  • Barrejar la ceba, gingebre, all i julivert.
  • Separar la clara del rovell. Reservar la clara.
  • Afegir el rovell i les espècies a la barreja de ceba.
  • Afegir la carn i barrejar bé.
  • En altre bol posar les llavors de sèsam.
  • Pre escalfar forn a 180º i folrar la plata de forn amb paper vegetal.
  • Fer boles amb la barreja de carn, punxar amb un escuradents llarg, banyar dins la clara i arrebossar amb llavors de sèsam.
  • Col·locar les mandonguilles punxades en un escuradents sobre la placa de forn i fornejar de 20 a 30 minuts.

Salsa 1:

  • Barrejar tots els ingredients al gust.

Salsa 2:

  • Barrejar tots els ingredients menys el suc de llimona.
  • Dosificar la llimona al gust.



Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada