RACIONS: 2
FASE: PP, CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS:
Ingredients:
Piruleta:
200 gr de carn picada vedella
1 manat de coriandre
gingebre en pols
1 ceba petita
6 alls
llavors de sèsam
1 ou
Salsa 1:
salsa de soia
edulcorant
ratlladura de llimona
aigua
Salsa 2:
coriandre
menta
julivert
comí
pebre vermell dolç
suc de llimona
1 CC oli d'oliva
sal
pebre
Elaboració:
Piruleta:
- Barrejar la ceba, gingebre, all i julivert.
- Separar la clara del rovell. Reservar la clara.
- Afegir el rovell i les espècies a la barreja de ceba.
- Afegir la carn i barrejar bé.
- En altre bol posar les llavors de sèsam.
- Pre escalfar forn a 180º i folrar la plata de forn amb paper vegetal.
- Fer boles amb la barreja de carn, punxar amb un escuradents llarg, banyar dins la clara i arrebossar amb llavors de sèsam.
- Col·locar les mandonguilles punxades en un escuradents sobre la placa de forn i fornejar de 20 a 30 minuts.
Salsa 1:
- Barrejar tots els ingredients al gust.
Salsa 2:
- Barrejar tots els ingredients menys el suc de llimona.
- Dosificar la llimona al gust.
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada