RACIONS: 2
FASE: PP, CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: 1 CS maizena per persona
Ingredients:
Cistells:
1 llauna de tonyina al natural
2 clares d'ou
125 gr. formatge batut 0%
2 CS maizena
2 CS llet descremada en pols
pebre vermell dolç
2 sobres de gasificant (un de cada color)
ceba en pols
all en pols
Farcit:
salsixes tipus Frankfurt de pollastre tallades
xampinyons laminats
pebrot del piquillo
formatge d'untar light
pebre vermell dolç
formatge tipus "tranchette" light
Elaboració:
- Pre escalfar forn a 180º i folrar una plata de forn amb paper vegetal.
- Batre tots els ingredients amb batedora.
- Estendre per sobre de la plata i fornejar a 180º 5 minuts.
- Punxar perquè no pugi i deixar 3 minuts més.
- Treure del forn, tallar rodones de massa amb paper d'una mida una mica més gran que els motllos de magdalena.
- Posar dins els motllos de magdalena.
- Farcir al gust i fornejar 8 minuts més, amb calor a dalt i baix a 180º.
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada