Aquesta és una recepta tradicional extremenya que vaig conèixer gràcies a un prospecte de publicitat de Pebre Vermell de la Vera que em van donar en una parada de productes artesanals que hi havia a l'estació de Sants de Barcelona.
La recepta original només canvia en l'arrebossat, que es fa amb farina i ou i es fregeix.
Jo l'he dukanizado per poder menjar sense càrrecs de consciència :)
Està deliciós!
RACIONS: 2
FASE: PP, CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: 1 CS lli per persona
Ingredients:
600gr. caçó
1/2 l. aigua
1 got de vinagre
2 grans d'all
1 CS pebre vermell dolç de la Vera
1 CS orenga
1 CS comí
sal
2 CS lli mòlt
2 ous
Elaboració:
- Picar en un morter els alls juntament amb l'orenga, pebre vermell i comí.
- Diluir en l'aigua barrejada amb el vinagre i afegim una mica de sal.
- Tallar el peix a trossos i deixar macerar en l'adob unes 8 o 10 hores, donant-li voltes de tant en tant perquè agafi gust uniformement.
- Passat el temps, preescalfar el forn a 180 º.
- Escórrer el peix i arrebossar en lli i ou batut.
- Col · locar els trossos de peix arrebossats sobre una safata de forn folrada amb paper vegetal.
- Enfornar a 180 º deu minuts per cada costat aproximadament (ha de quedar daurat i una mica cruixent).
- Servir calent.
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada