VER LA RECETA EN CASTELLANO
Aquest cupcakes són el complement del Pastís Tutankamón.
Ingredients:
125 gr. sucre
125 gr. farina
30 gr. ametlla molta
120 gr. mantega sense sal
1 CC llevat químic
2 ous
2 CS llet
1 CC aroma ametlla
1 CC aroma de taronja
Nutella per farcir
Buttercream de maduixa per cobrir
Elaboració:
- Pre escalfar forn a 180º.
- Preparar els motlles de cupcake amb les càpsules.
- Barrejar la llet amb les aromes.
- Tamisar la farina amb el llevat.
- En un bol, batre la mantega amb el sucre fins formar una crema.
- Afegir els ous d'un en un sense deixar de batre fins que estiguin integrats.
- Afegir la meitat de la farina, l'ametlla i la llet. Batre fins integrar.
- Afegir la resta de la farina. Barrejar bé.
- Omplir els motlles fins 2/3 de la seva capacitat i fornejar 20 - 25 minuts.
- Deixar reposar 5 minuts i desmotllar.
- Deixar refredar sobre una reixeta.
- Amb un aparell de treure el cor de les pomes, fer un forat al mig de cada cupcake reservant el tros que hem tret.
- Omplir el forat amb Nutella i tapar amb el tros de cupcake reservat.
- Cobrir amb la Buttercream de maduixa.
RECETA EN CASTELLANO
Estos cupcakes son el complemento del Pastel Tutankamón.
Ingredientes:
125 gr. azúcar
125 gr. harina
30 gr. almendra molida
120 gr. mantequilla sin sal
1 CC levadura química
2 huevos
2 CS leche
1 CC aroma de almendra
1 CC aroma de naranja
Nutella para rellenar
Buttercream de fresa para cubrir.
Elaboración:
- Precalentar el horno a 180º.
- Preparar los moldes de cupcake con las cápsulas.
- Mezclar la leche con los aromas.
- Tamizar la harina con la levadura.
- En un bol, batir la mantequilla con el azúcar hasta formar una crema.
- Añadir los huevos de uno en uno sin dejar de batir hasta que estén integrados.
- Añadir la mitad de la harina, la almendra y la leche. Batir hasta integrar.
- Añadir el resto de harina. Mezclar bien.
- Rellenar los moldes hasta 2/3 de su capacidad y hornear 20 - 25 minutos.
- Dejar reposar 5 minutos y desmoldar.
- Dejar enfriar sobre una rejilla.
- Con un sacacorazones de manzana, hacer un agujero en el medio de cada cupcake reservando el trozo que hemos sacado.
- Rellenar el agujero con Nutella y tapar con el trozo de cupcake reservado.
- Cubrir con la Buttercream de fresa.
Me han encantado los cupcakes, eres una artista decorándolos y con la pinta que tienen, seguro que están buenísimos.
ResponEliminaUN SALUDO
4queta
http://khps.wordpress.com/