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dimecres, 13 de juny del 2012

CUPCAKE D'AMETLLA I TARONJA (CUPCAKE DE ALMENDRA Y NARANJA)





VER LA RECETA EN CASTELLANO

Aquest cupcakes són el complement del Pastís Tutankamón.

Ingredients:
125 gr. sucre
125 gr. farina
30 gr. ametlla molta
120 gr. mantega sense sal
1 CC llevat químic
2 ous
2 CS llet
1 CC aroma ametlla
1 CC aroma de taronja
Nutella per farcir
Buttercream de maduixa per cobrir
Elaboració:
  • Pre escalfar forn a 180º.
  • Preparar els motlles de cupcake amb les càpsules.
  • Barrejar la llet amb les aromes.
  • Tamisar la farina amb el llevat.
  • En un bol, batre la mantega amb el sucre fins formar una crema.
  • Afegir els ous d'un en un sense deixar de batre fins que estiguin integrats.
  • Afegir la meitat de la farina, l'ametlla i la llet. Batre fins integrar.
  • Afegir la resta de la farina. Barrejar bé.
  • Omplir els motlles fins 2/3 de la seva capacitat i fornejar 20 - 25 minuts.
  • Deixar reposar 5 minuts i desmotllar.
  • Deixar refredar sobre una reixeta.
  • Amb un aparell de treure el cor de les pomes, fer un forat al mig de cada cupcake reservant el tros que hem tret.
  • Omplir el forat amb Nutella i tapar amb el tros de cupcake reservat.
  • Cobrir amb la Buttercream de maduixa.

RECETA EN CASTELLANO

Estos cupcakes son el complemento del Pastel Tutankamón.

Ingredientes:
125 gr. azúcar
125 gr. harina
30 gr. almendra molida
120 gr. mantequilla sin sal
1 CC levadura química
2 huevos
2 CS leche
1 CC aroma de almendra
1 CC aroma de naranja
Nutella para rellenar
Buttercream de fresa para cubrir.
Elaboración:
  • Precalentar el horno a 180º.
  • Preparar los moldes de cupcake con las cápsulas.
  • Mezclar la leche con los aromas.
  • Tamizar la harina con la levadura.
  • En un bol, batir la mantequilla con el azúcar hasta formar una crema.
  • Añadir los huevos de uno en uno sin dejar de batir hasta que estén integrados.
  • Añadir la mitad de la harina, la almendra y la leche. Batir hasta integrar.
  • Añadir el resto de harina. Mezclar bien.
  • Rellenar los moldes hasta 2/3 de su capacidad y hornear 20 - 25 minutos.
  • Dejar reposar 5 minutos y desmoldar.
  • Dejar enfriar sobre una rejilla.
  • Con un sacacorazones de manzana, hacer un agujero en el medio de cada cupcake reservando el trozo que hemos sacado.
  • Rellenar el agujero con Nutella y tapar con el trozo de cupcake reservado.
  • Cubrir con la Buttercream de fresa.

1 comentari :

  1. Me han encantado los cupcakes, eres una artista decorándolos y con la pinta que tienen, seguro que están buenísimos.

    UN SALUDO
    4queta

    http://khps.wordpress.com/

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