Aquesta és la recepta 23 del llibre La Pastisseria Dukan.
Es tracta d'un pa de pessic de xocolata amb gust de fruita seca (ametlla i avellana).
Queda tendre i gustós i se m'ocorre que amb unes gotes d'aroma de rom o anís quedaria rodó :)
Què aprofiti!
RACIONS: 2
6 CS de segó de civada
5 ous
3 CS de formatge d'untar light
6 CS de llet descremada en pols
2 CS de edulcorant
1 sobre de llevat (aprox 15 grams-afegir amb precausión)
4 CC de cacau desgreixat sense sucre
10 gotes d'aroma d'ametlla amarga (jo vaig posar 5)
10 gotes d'aroma d'avellana (jo vaig posar 2, es molt fort)
Elaboració:
Es tracta d'un pa de pessic de xocolata amb gust de fruita seca (ametlla i avellana).
Queda tendre i gustós i se m'ocorre que amb unes gotes d'aroma de rom o anís quedaria rodó :)
Què aprofiti!
RACIONS: 2
FASE: PP, CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: SENSE
Ingredients:6 CS de segó de civada
5 ous
3 CS de formatge d'untar light
6 CS de llet descremada en pols
2 CS de edulcorant
1 sobre de llevat (aprox 15 grams-afegir amb precausión)
4 CC de cacau desgreixat sense sucre
10 gotes d'aroma d'ametlla amarga (jo vaig posar 5)
10 gotes d'aroma d'avellana (jo vaig posar 2, es molt fort)
Elaboració:
- Preescalfar el forn a 210°.
- Barrejar tots els ingredients.
- Abocar tot en un motllo tipus plum cake.
- Baixar la temperatura del forn a 200º i fornejar uns 30 minuts (punxar amb un escuradents, si surt net ja està, si no deixar una mica més).
- Desmotllar i deixar refredar sobre una reixeta.
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada