Una nova recepta feta amb seitan apta per Dukan, vegetarians i tot aquell que vulgui cuidar-se o provar coses noves.
Si voleu saber més sobre el seitan, en aquesta entrada del blog Mi diario Dukan, trobareu informació.
Personalment no és una cosa que menjaria cada setmana però si de tant en tant per variar la dieta. Trobo que no té un sabor determinat, és més aviat insípid pel que agafarà el gust de la salsa o espècies amb què adobem el plat.
Una cosa bona, és molt saciant però com està fet a base de gluten no combiene abusar molt (encara que no siguem intolerants).
Aquesta recepta està basada en una del web de Natursoy, i la veritat és que queda molt rica i gustosa.
Espero que us animeu a fer-ho!
RACIONS: 2
FASE: CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: 1/2 CS oli d'oliva i 1 CS de vi blanc per persona
1 paquet de seitan
2 pebrot vermell
2 carbassons
1 tassa de xampinyons
1 porro
herbes provençals
1 CS d'oli d'oliva
sal marina
2 CS de salsa de soja
1/2 got d'aigua
2 CS de vi blanc dolç
1 all picat fi
- Tallar el seitan a daus.
- Netejar i pelar les verdures.
- Tallar el pebrot a quadrets.
- Tallar els carabassons a mitges rodanxes gruixudes.
- Tallar els xampinyons a quarts.
- Tallar el porro molt menut.
- Pre escalfar forn a 200º.
- Col·locar tots els ingredients en una font per al forn amb tapadora (tipus vidre o ferro fos)
- Afegir els condiments i remenar bé.
- Fornejar uns 30-40 minuts remenant tant en tant per evitar que s'enganxin les verdures.
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada