Aquest Nadal els reis m'han portat una iogurtera, de fet va ser un auto regal, jajaja. Feia molt temps que hi anava al darrere i finalment vaig decidir-me.
El problema no és que l'aparell sigui car (n'hi ha de tots els preus), la qüestió era... on ficaré un altre trasto a la cuina? Imagino que a la majoria de cuiners/eres que pul·lulem per aquí ens passa el mateix, se'ns van els ulls al darrere de tot tipus d'estris que es puguin fer servir en una cuina i clar a no ser que tinguem un palau, el tema d'emmagatzematge es complica.
Però bé, al final vaig trobar joc al menjador (una altra estança que comença a estar envaïda per la febre cuinera) i ja he començat a fer els meus primers iogurts. Encara que casi sempre els hi faig naturals, de tant en tant afegeixo qualsevol altre ingredient. Avui toca la xocolata.
Què vagi de gust!
RACIONS: 7
FASE: CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: una mica més 1/4 CC cacau per persona
Ingredients:1l. llet descremada
2 CS llet en pols descremada
3 CS edulcorant líquid apte per a cocció
2 CS cacau sense sucre i desgreixat
1 iogurt natural descremat
Elaboració:
- Escalfar la llet i afegir la llet en pols, cacau i edulcorant. Barrejar fins que quedi tot integrat.
- Afegir el iogurt. Batre bé.
- Posar dins els gots de la iogurtera destapats.
- Deixar fer de 8 a 10 hores.
- Deixar refredar a temperatura ambient i guardar a la nevera.
Chocolateeeee....ummmm!
ResponElimina