Avui toca carabassa!
Fa setmanes que tenia a la cuina una carabassa, encara que la vaig comprar per fer-la de seguida, era tan maca que es va quedar de decoració. Però ahir li va arribar el torn i va acabar pelada, tallada i cuinada. ¡Pobreta!
Amb la carabassa cuita vaig fer varies coses, una d'elles és aquest flam. Fàcil de fer, de servir i de menjar. No li podem demanar res més!
Estic segura que si us animeu a fer-ho us agradara força.
Anem per feina!
RACIONS: 6
FASE: CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: cacau gairebé inapreciable per persona
Ingredients:
500 gr. carabassa en cru.
200 ml llet descremada
3 CS llet en pols descremada
3 ous
edulcorant al gust
Cobertura (opcional):
1 CC cacau desgreixat sense sucre
1 CS formatge d'untar light
1 CC edulcorant líquid apte per a cocció
Elaboració:
- Pelar i tallar la carabassa en daus i posar en un recipient apte pel microones.
- Tapar amb film apte per a cocció i fer uns foradets amb un escuradents perquè surti el vapor.
- Cuinar al microones 10 minuts (si no queda tova deixar-la una mica més).
- Batre la carabassa amb la llet líquida i en pols, ous i edulcorant.
- Abocar en les flameres i cuinar al forn a bany maria a 180º uns 40 minuts.
- Deixar temperar i desmotllar.
- Cobertura:
- Barrejar tots els ingredients i escalfar al microones 30 segons.
- Abocar per sobre dels flams.
Es podria fer al microones controlant la temperatura. Com a referència uns 20 - 30 minuts a mitja potència.
ooohh que bo ha de ser!! m'agrada molt la pinta que té i sa! apuntat! petons
ResponEliminaNo he provat mai un flam de carbassa! Qué original!
ResponEliminaCualquiera diria que una receta de dieta porque que pintaza!!
ResponEliminaUn besito,
Sandra von Cake