Ingredients:
Cupcake:
1/2 CC colorant alimentari red extra sugarflair
60 ml oli d'oliva
160 gr. sucre
1 ou
1 CS rasa cacau en pols
1 1/2 extracte vainilla
125 ml llet
1 CC suc de llimona
150 gr farina
1/2 CC bicarbonat
1 CC vinagre blanc
Crema:
75 gr. mantega
450 gr. sucre llustre
200 gr. formatge d'untar
5 CS llet
Elaboració:
Cupcake:
- Pre escalfar el forn a 170º.
- Preparar les càpsules dins els motllos.
- Tamissar la farina amb el cacau.
- Barrejar la llet amb el suc de llimona i deixar reposar 5 minuts.
- Batre el sucre amb l'oli.
- Afegir l'ou i la vainilla i seguir batent.
- Afegir la meitat de la farina i la llet. Batre bé.
- Afegir la farina restant.
- Barrejar el bicarbonat amb el vinagre i quan comencin a sortir bombolles afegir a la massa.
- Afegir el colorant y barrejar bé (ha de quedar ben vermell).
- Repartir la massa pels motllos y fornejar uns 20 minuts.
- Deixar reposar 5 minuts fora del forn i desmotllar.
- Deixar refredar sobre reixeta.
Crema:
- Barrejar tots els ingredients amb batedora fins arribar al punt de pomada.
Muntatge:
- Decorar cupcakes freds amb la crema.
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada