Aquesta recepta és una adaptació d'un pastís del bloc Recetas Dukan, Mis Dukan de Montse del Campo. Vaig modificar una mica els ingredients per adaptar-lo al meu gust i el resultat va ser molt bo.
Es un pastís fred que bé molt de gust després de dinar pel gustet a cafè dels caramels i que has de fer un gran esforç per no menjar-ho tot de cop.
Espero que us agradi.
RACIONS: 4
FASE: CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: 1 CS de maizena (del preparat de flam) y 1/4 CC cacau per persona
Ingredients:Caramel:
6 caramels de cafè sense sucre
1 CS d'aigua
Base:
2 sobres de preparat per a flams sense sucre
1 l. de llet desnatada
4 fulles de gelatina o 3 CS de gelatina en pols
1 terrina de formatge d'untar
500 gr. formatge batut 0%
2 formatgets light (tipus Sante, Caserio)
4 CS edulcorant líquid apte per a cocció
1 CC cacau en pols sense sucre i desgreixat
1/2 CC cafè soluble
Elaboració:
Caramel:
- Posar caramels i aigua en un motllo rectangular (tipus plum cake) i escalfar 1 minut. Reservar.
- Hidratar la gelatina en aigua freda 5 minuts.
- Barrejar el flam amb la llet freda i escalfar al microones 4 minuts.
- Batre la preparació i escalfar 4 minuts més.
- Afegir els formatges, edulcorant, cacau i cafè.
- Batre bé fins que tot quedi integrat.
- Escórrer la gelatina, afegir-hi 3 cullerades de la preparació anterior i barrejar bé (això es fa per temperar-la).
- Afegir la gelatina a la preparació i barrejar bé.
- Deixar refredar uns 15 minuts a temperatura ambient.
- Bolcar en el motllo reservat amb el caramel líquid.
- Deixar a la nevera d'un dia per altre.
Caram, Maryar, ja només falta la foto, per acabar de bavejar... he he he
ResponElimina