VER LA RECETA EN CASTELLANO
RACIONS: 2
FASE: CREUER I CONSOLIDACIÓ
AVENA: SENSE AVENA
TOLERATS: 1/2 CS maizena per persona
Ingredients:
Pa de pessic:
3 ous
2 CS llet en pols desnatada
1 CS maizena
2 CS edulcorant líquid
1 iogurt maduixa
2 CC llevat químic (ex. Royal)
1/2 CC colorant vermell en gel
Crema:
1/2 terrina de formatge d'untar tipus Philadelphia light (ex. Linessa)
1 CS edulcorant en pols
1 CS edulcorant líquid
aroma de mantega
Elaboració:
- Batre els ous i afegir la resta d'ingredients sense deixar de batre fins que quedi tot ben integrat.
- Posar en 3 motlles de silicona petits.
- Cuinar al microones 5 minuts a màxima potència.
- Deixar refredar sobre una reixeta.
- Tallar els tres pans de pessic per la meitat.
- Preparar la crema batent el formatge d'untar amb els edulcorants i l'aroma fins que quedi semblant a una pomada. Reservar dins la nevera.
- Col·locar un tros de pa de pessic en un plat com a base i untar amb la crema, cobrir amb altre tros de pa de pessic i tornar a untar amb crema.
- Repetir fins acabar cobrint amb l'última part de pa de pessic.
- Es pot decorar amb més crema.
RECETA EN CASTELLANO
RACIONES: 2
FASE: PV - CRUCERO Y CONSOLIDACIÓN
AVENA: SENSE AVENA
TOLERADOS: 1/2 CS maizena por persona
Ingredientes:
Bizcocho:
3 huevos
2 CS leche en polvo desnatada
1 CS maizena
2 CS edulcorante líquido
1 yogurt de fresa
2 CC levadura química (ej. Royal)
1/2 CC colorante rojo en gel
Crema:
1/2 terrina de queso de untar tipo Philadelphia light (ej. Linessa)
1 CS edulcorante en povo
1 CS edulcorante líquido
aroma de mantequilla
Elaboración:
- Preparar la crema batiendo el queso de untar con los edulcorantes y el aroma hasta que quede tipo pomada. Reservar en nevera.
- Batir los huevos y añadir el resto de ingredientes sin dejar de batir hasta que todo quede bien integrado.
- Verter en 3 moldes de silicona pequeños.
- Cocinar al microondas 5 minutos a máxima potencia.
- Dejar enfriar sobre una rejilla.
- Partir los tres bizcochos por la mitad.
- Colocar un trozo de bizcocho en un plato como base y untar con la crema, cubrir con otro trozo de bizcocho y volver a untar con crema.
- Repetir hasta acabar cubriendo con el último trozo de bizcocho.
- Se puede decorar con más crema.
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada