Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

dimarts, 28 d’octubre del 2025

GALETES DE XOCOLATA, COCO I SEGÓ APTE PER DIABÈTICS



Per 100 gr de
  porció comestible 
  Per al total 
del pes
Energía (Kcal)
1
1
Proteína (g)
1
1
Hidratos de Carbono (g)    
1
1
Fibra (g)
1
1
Grasa Total (g)
1
1
   grasas saturadas (g)
1
1
   grasas trans (g)
1
1
Sodio (g)
1
1

Ingredients:
Per unes 20 galetes:
125 gr d'oli de gira-sol
20 gr d'edulcorant en pols (2 cubilets)
150 gr de flocs de civada triturats fets farina
150 gr de cereals fibra triturats fets farina
150 gr de farina
un pessic de sal
1 CC petita de cafe de pols de vainilla
125 gr de xocolata sense sucre
125 gr de coco ratllat
1 sobre blanc i 1 un de blau de gasificant de la marca mercadona (o 5 g de bicarbonat)
2 ous
30 gr d'aigua de gessamí (o de tarongina)
100 ml de llet desnatada
sucralosa en pols per empolvorar opcional

Elaboració:

  • Fondre la xocolata al bany maria amb 20ml de llet, 1 minut al microones. Reservar.
  • Batre els ous amb una mica de sal.
  • Afegir oli, aigua de gessamí, edulcorant i la pols de vainilla en un bol ampli. Barrejar bé.
  • Incorporar les 3 farines ja barrejades i els sobres de gasificant.
  • Afegir la xocolata fosa, coco i la resta de llet. Barrejar bé.
  • Deixar reposar la massa de les galetes a temperatura ambient, tapada amb un drap de cuina durant una hora aproximadament.
  • Passat aquest temps preescalfar el forn a 175 º.
  • Fer porcions de massa d'uns 50 gr, donar una mica de forma i col · locar sobre un silpat o safata de forn folrada amb paper vegetal deixant un espai de separació perquè no es toquin durant l'horneado.
  • Enfornar uns 15 minuts a 180 º.
  • Treure, escampar-sucralosa i deixar refredar sobre una reixeta.

Nota: Guardar en una caixa metàl · lica hermètica per galetes perquè es conservin millor.







Salrito.com

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada