Jo la vaig fer amb salmó perquè tenia un tros rondant per la nevera d'un altre dia que ho vaig fer a la planxa. No sabia que fer amb ell ja que era massa petit i d'aquesta manera va quedar prou bé. Si no tenia salmó, es pot fer amb qualsevol resta de peix.
Algunes persones no bullen els fideus shiritaki, jo sempre ho faig perquè d'aquesta manera queden més tous i no tan tipus xiclet. Altre cosa que faig, és escórre'ls i posar-los sobre paper absorbent ja que així, deixen anar menys aigua al barrejar-lo amb la salsa.
Espero que us agradi!
RACIONS: 1
FASE: PP - PV - CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: SENSE TOLERATS
Ingredients:
1 paquet de fideus shirataki
1 tros de salmó ja fet (en el meu cas uns 150 gr. Salmó a la planxa)
3 - 4 CS formatge batut 0%
1/2 ceba
1 all
julivert
safrà
sal
pebre
salmó fumat per decorar (optatiu)
- Escórrer i rentar molt bé els fideus amb l'ajut d'un colador.
- Posar una olla amb aigua a bullir.
- Quan bulli afegir els fideus i deixar-los 3 - 4 minuts.
- Escórrer i deixar assecar sobre paper de cuina.
- Picar la ceba, l'all i el julivert molt menut.
- Sofregir la ceba, l'all i el julivert en una paella amb una mica d'aigua i sal a mig foc.
- Quan estigui gairebé fet afegir el safrà. Remenar bé.
- Afegir el salmó esmicolat i el formatge batut. Remenar bé.
- Afegir els fideus, barrejar bé i deixar fer un parell de minuts.
- Servir calent decorat amb una mica de salmó fumat.
mmmm, que buen plato! super nutritivo!
ResponElimina