RACIONS: 4
FASE: PP, CREUER I CONSOLIDACIÓ
CIVADA: SENSE CIVADA
TOLERATS: 50 ml crema de llet per persona
Ingredients:
3 clares d'ou
1 CC aroma de vainilla
edulcorant al gust
4 petit suisse 0%
2 CS de cafè instantani
5 fulls de gelatina
200 ml de crema de llet 3% (o llet descremada)
Elaboració:
- Deixar escórrer els petits suisse 20 minuts.
- Hidratar la gelatina en aigua freda 5 minuts.
- En un bol barrejar l'edulcorant, petit suisse i cafè.
- Escalfar la crema de llet sense que arribi a bullir.
- Retirar del foc i diluir la gelatina en aquest líquid.
- Afegir la barreja de cafè i l'aroma de vainilla. Barrejar bé.
- Muntar les clares a punt de neu fort.
- Incorporar les clares a la barreja de cafè amb compte de què no baixin.
- Col·locar en un motllo de silicona gran o motllos individuals.
- Deixar a la nevera d'un dia per l'altre.
Una bona manera de no quedarse sense postres i que sigui café i postres a l'hora.
ResponEliminaPetons.