Avui us porto un pa de pessic improvisat per tardes de diumenge amb el cuquet inquiet :)
És fàcil de fer i queda bastant lleuger. En portar maizena i res de greix, queda una mica sec, ideal per mullar amb el cafè amb llet o xocolata desfeta però si no us agrada així, es pot humitejar amb almívar.
Què vagi de gust!
Ingredients:
4 ous
2 CS aigua calenta
150 gr. sucre
100 gr. farina
100 gr. maizena
2 CC llevat químic
mantega
un motlle de corona
xocolata de cobertura per decorar
Elaboració:
- Tamisar la farina, maizena i llevat. Reservar.
- Separar els rovells de les clares
- Batre els rovells amb l'aigua i sucre fins a obtenir una crema.
- Muntar les clares a punt de neu fort.
- Incorporar la crema a les clares suaument perquè no es baixin.
- Afegir la barreja de farina, barrejant suaument amb una espàtula.
- Untar amb mantega el motlle i escampar-farina (es pot substituir per esprai desmoldador).
- Abocar la barreja i enfornar a 180 º uns 40 minuts.
- Treure del motllo i deixar refredar sobre una reixeta.
- Quan estigui fred, desfer la xocolata al microones, a mitja potència i de 50 a 50 segons per evitar que es cremi.
- Abocar per sobre del pastís i servir.
Tamisar la farina | Separar clares de rovells i muntar clares a punt de neu |
Incorporar clares als rovells | Incorporar la farina |
Al forn | Deixar refredar sobre una reixeta |
que esponjoso se ve!! genial con la capa de chocolate!!
ResponEliminaHasta hace un año mas o menos no sabía lo que era el Pa pesic. Pero lo descubrí me encantó. Esta idea tuya de cubrirlo con chocolate, es fantastica, y tiene que estar de lujo.
ResponEliminaBss
Virginia "sweet and sour"
Umm,irresistible con ese chocolatito derretido. Me quedo a probarlo.
ResponEliminaimprovisat i bonissim, aquest pa de pessic
ResponEliminaQue bueno e irresistible !!!!
ResponEliminaBesos
Miguel
lareposteriademiguel.com
muy bien te ha quedado y bien bueno
ResponEliminabeso
Menuda pinta más irresistible, me encanta.
ResponEliminaBesos.
Que rico se ve, para mojar en un cafetito.
ResponEliminaUn besito