Pàgines

divendres, 16 de març del 2012

CREMA DE CARBASSÓ (CREMA DE CALABACÍN)


VER LA RECETA EN CASTELLANO

Un puré de verdures de tota la vida, que pot portar més o menys ingredients segons els gustos o el costum. Aquesta es la meva forma de fer-ho, espero que us agradi.

RACIONS: 4
FASE: PV - CREUER I CONSOLIDACIÓ
AVENA: SENSE AVENA
TOLERATS: 1 tall de pernil salat per persona

Ingredients:
3 carabassons
3 pastanagues
2 porros
4 formatgets light
1 1/2 l. d'aigua
sal
pebre
4 talls de pernil salat sense greix
Elaboració:

  • Pelar, netejar i tallar les verdures a trossos (no cal que siguin molt petits).
  • Posar a bullir l'aigua amb les verdures a foc lent fins que estiguin toves.
  • Afegir els formatgets i triturar fins que quedi un puré.
  • Salpimentar al gust
  • Posar el pernil sobre una fulla de paper vegetal i cuinar al microones 1 1/2 minuts, treure i deixar refredar (quedarà cruixent).
  • Servir en bols amb el pernil a trossets per sobre.


RECETA EN CASTELLANO

Un puré de verduras de toda la vida, que puede llevar más o menos ingredientes segun los gustos o la costumbre. Esta es mi forma de hacerlo, espero que os guste.

RACIONES: 4
FASE: PV - CRUCERO Y CONSOLIDACIÓN
AVENA: SENSE AVENA
TOLERADOS: 1 loncha de jamón salado por persona

Ingredientes:
3 calabacines
3 zanahorias
2 puerros
4 quesitos light
1 1/2 l. de agua
sal
pimienta
4 lonchas de jamón salado sin grasa
Elaboración:

  • Pelar, limpiar y cortar las verduras a trozos ( no hace falta que sean muy pequeños).
  • Poner a cocer el agua con las verduras a fuego lento hasta que estén blandas.
  • Añadir los quesitos y triturar hasta que quede un puré.
  • Salpimentar al gusto.
  • Poner el jamón sobre una hoja de papel vegetal y cocinar al microondas 1 1/2 minutos, sacar y dejar enfriar (quedará crujiente).
  • Servir en bols con el jamón a trocitos por encima.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada