Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

dimecres, 13 de juny del 2012

PASTÍS TUTANKAMÓN (TARTA TUTANKAMÓN)









VER LA RECETA EN CASTELLANO

Avui és Sant Antoni, el sant del meu home i clar, s'havia de portar alguna coseta a la feina per convidar els companys però sincerament, ni se m'havia passat pel cap.
Així que, quan ahir em va trucar al mati per demanar-me si faria alguna cosa o ho comprava, li vaig dir alegrement que jo m'encarregava pensant que faria uns cupcakes i llests. En el procés de repassar si tenia els ingredients o no, em vaig recordar que tenia una planxa de pa de pessic de xocolata al congelador i fondant blanc i em vaig llençar.
Què podia fer que fos relativament ràpid i que li agradés? Se'ns dubte, alguna cosa relacionada amb Egipte, una de les seves passions.
No tenia suficient material per fer un muntatge tipus piràmide, la meva primera idea. Havia de ser alguna cosa plana ja què el pa de pessic era petit i prim. Així que, al final vaig decidir dibuixar la mascara de Tutankamón i acompanyar-la d'uns cupcakes amb esteles de jeroglífics que representaven el seu nom.
Aquest és el resultat, la veritat és què, a pesar de les imperfeccions (no podia anivellar el pa de pessic perquè era molt prim), em va agradar molt el resultat tan exterior com interior.
El pastís és de pa de pessic de xocolata farcit de buttercream de maduixa (vaig repetir la recepta del
Pastís sexy ja que no podia arriscar-me a fer coses noves amb tan poc temps) i cobert de fondant blanc.
Els cupcakes són d'ametlla i taronja, farcits de Nutella i amb buttercream de maduixa. La recepta aquí.
Espero que us agradi.

RECETA EN CASTELLANO

Hoy es Sant Antonio, el santo de mi marido y claro, tenía que llevar alguna cosa al trabajo para invitar a los compañeros pero sinceramente, ni se me había pasado por la cabeza.
Así qué, cuando ayer me llamó por la mañana para preguntarme si haría alguna cosa o lo compraba, le dije alegremente que yo me encargaba pensando que haría unos cupcakes y listos. En el proceso de repasar si tenía los ingredientes o no, recordé que tenía una plancha de bizcocho de chocolate en el congelador y fondant blanco y me lancé.
¿Qué podía hacer que fuera relativamente rápido y que le gustara? Sin duda, alguna cosa relacionada con Egipto, una de sus pasiones.
No tenía suficiente material para hecer un montaje tipo pirámide, mi primera idea. Tenía que ser alguna cosa plana ya que el bizcocho era pequeño y delgado. Así que, al final decidí dibujar la máscara de Tutankamón y acompañarla de unos cupcakes con estelas de jeroglificos que representaban su nombre.
Este es el resultado, la verdad es que, pese a las imperfecciones (no podía nivelar el bizcocho porque era muy delgado), me gustó mucho el resultado tanto interior como exterior.
El pastel és de bizcocho de chocolate relleno de buttercream de fresa (repetí la receta de la Tarta sexy ya que no podía arriesgarme ha hacer cosas nuevas con tan poco tiempo) y cubierto de fondant blanco.
Els cupcakes son de almendra y naranja, rellenos de Nutella y con buttercream de fresa. La receta aquí.
Espero que os guste.

7 comentaris :

  1. només puc dir-te una cosa: espectacular!
    mai havia vist un pastís tant original i elaborat.

    Felicitats,

    ... i per descomptat que ha d'estar per xupar-se els dit.

    una salutació,

    ResponElimina
  2. Con tu tarta de Tutankamon ya me dejas aqui como seguidora, es una pasada, me encanta , me quedo y te sigo y te invito a que visites mi blog que estoy de sorteo,,,llevate un trocico de tarta mujer.

    tremendita-tremendita.blogspot.com

    Besitos

    ResponElimina
  3. Ho que haurà presumit el teu marit a la feina amb aquest pastís i els cupcakes, perquè te han quedat molt originals.
    Felicitats al teu marit, el meu també es diu Antonio i demà pujaré al bloc el pastís que l'he fet.
    Petons.

    ResponElimina
  4. Menuda tarta y menudo trabajo, te ha quedado fantástica, besos

    ResponElimina
  5. Preciosisimaaaaa seguro que los compañeros de tu marido fliparon.
    Seguro estaba de vicio como los cupcakes.
    Bicos mil wapa.

    ResponElimina
  6. Enhorabuena por la receta, se ve rica y deliciosa y sobre todo, por tu blog, me encanta, tienes unas recetas muy buenas. Me hago seguidora tuya. Si quieres puedes pasarte por mi blog http://a-pedir-de-boca.blogspot.com/ y si te gusta me dejas un comentario, te haces seguidor, lo que tu desees, además, estoy de sorteo.
    Besos.

    ResponElimina
  7. ¡Menuda tarta!te ha quedado genial y cuando quieras puedes pasar por mi blog, porque hay un premio esperando por ti.
    Un beso

    ResponElimina