Selecciona Idioma:   Cercar en aquest blog

dijous, 19 d’abril del 2012

CAKEPOPS POMA (CAKEPOPS MANZANA)




VER LA RECETA EN CASTELLANO

Feia temps que tènia ganes de fer CakePops però no trobava l'ocasió ideal. És difícil fer pastissos quan s'esta a dieta! Així doncs, vaig aprofitar l'aniversari del meu home per fer-los i que els portés a la feina (els seus companys/es es van posar molt contents).
Com que eren una cosa nova per mi, i mai no havia treballat amb xocolata desfeta, vaig triar dos models senzills dels molts que apareixen al blog de Bakerella, sens dubte la reina dels Cakepops. Us porto aquí el primer model, las pomes rialleres.
No va ser gens fàcil, la xocolata no es desfeia bé i a l'hora de banyar les boletes, no van quedar tan llises com haurien de ser. Però això és com tot... Qüestió de pràctica!
Anem per la recepta!

Ingredients:
1 pa de pessic de qualsevol gust o retalls que tinguem congelats d'altre ocasió (jo vaig fer servir tots els retalls de pa de pessic de clares que em van sobrar de fer el Pastís Sexy)
formatge d'untar tipus Philadelphia
Candy Melts de color vermell (xocolata ja tenyida). També es pot comprar xocolata normal i colorants especials per xocolata però no val la pena)
pals per piruletes
fondant color blanc i verd
esteques per treballar fondant
boquilla rodona gran
retolador comestibles color negre
uns quants palets Pretzels (galetes salades en forma de bastonet)
Elaboració:
Un dia o dos abans:

  • Dibuixar en un paper el disseny de les fulles de la poma i retallar, serà el nostre patró (també es pot fer servir un motlle expulsor de fulles).
  • Estirar el fondant verd i fer les fulles amb ajuda de les esteques, una per cada poma.
  • Estirar el fondant blanc i amb l'ajut de la boquilla fer rodones que seran els ulls, dos per cada poma.
  • Deixar eixugar sobre un paper vegetal d'un dia per altre fins que endureixin.

El dia de la preparació:

  • Amb el retolador negre dibuixar un puntet a les rodones de fondant, seran les pupil·les.
  • Esmicolar el pa de pessic fins que quedi molt petit.
  • Afegir formatge d'untar al pa de pessic de cullerada en cullerada fins que quedi una massa compacta i que es pugui manegar bé.
  • Donar forma i deixar refredar a la nevera un parell d'hores.
  • Passat aquest temps, desfer els Candy Melts seguin les instruccions del fabricant (al microones o bany maria).
  • Mullar la punta del pal de piruleta i punxar en la bola de pa de pessic.
  • Aquí hi ha dues opcions, deixar-los a la nevera una estona perquè endureixin i tornar a escalfar els Candy Melts per banyar-los o banyar-los directament tal i com apareix en aquest video.
  • Ho em de fer d'un en un i abans que es refredi la xocolata, em d'enganxar la fulla de fondant i mig palet de Pretzel.
  • Deixar que endureixin i enganxar amb una mica d'aigua els ulls
  • Dibuixar amb el retolador la boca i les pestanyes.

RECETA EN CASTELLANO

Hacía tiempo que tenía ganas de hacer Cakepops pero no encontraba la ocasión ideal. ¡Es difícil hacer pasteles cuando se esta a dieta! Así pues, aproveche el cumpleaños de mi marido para hacerlos y que se los llevará al trabajo (sus compañeros/as se pusieron muy contentos).
Como eran una cosa novedosa para mi, y nunca había trabajado con chocolate deshecho, escogí dos modelos sencillos de los muchos que aparecen en el blog de Bakerella, sin duda la reina de los Cakepops. Os traigo aquí el primer modelo, las manzanas sonrientes.
No fue nada fácil, el chocolate no se deshacía bien y en el momento de bañar las bolitas, no quedadon tan lisas como deberían. Pero esto es como todo... ¡Cuestión de práctica!
¡Vamos por la receta!

Ingredientes:
1 bizcocho de cualquier gusto o retales que tengamos congelados de otra ocasión (yo utilicé todos los retales de bizcocho de claras que sobraron de hacer la Tarta Sexy)
queso de untar tipo Philadelphia
Candy Melts de color rojo (chocolate teñido). También se puede comprar chocolate normal y colorantes especiales para chocolate, pero no vale la pena)
palos para piruletas
fondant color blanco y verde
estecas para trabajar fondant
boquilla redonda grande
rotulador comestible color negro
unos cuantos palitos Pretzels (galletas saladas en forma de bastoncillo)
Elaboración:
Un dia o dos antes:

  • Dibujar en un papel el diseño de las hojas de manzana y cortar, será nuestro patrón (también se puede usar un molde expulsor de hojas).
  • Estirar el fondant verde y hacer las hojas con ayuda de las estecas, una para cada manzana.
  • Estirar el fondant blanco y con ayuda de la boquilla hacer círculos que serán los ojos, dos para cada manzana.
  • Dejar secar sobre papel vegetal de un día para otro hasta que endurezcan.

El día de la preparación:

  • Con el rotulador negro dibujar un puntito en los círculos de fondant, serán las pupilas.
  • Desmigar el bizcocho hasta que quede muy pequeño.
  • Añadir el queso de untar al bizcocho de cucharada en cucharada hasta que quede una masa compacta y que se pueda moldear bien.
  • Dar forma y dejar enfriar en la nevera un par de horas.
  • Pasado este tiempo, deshacer los Candy Melts siguiendo las instrucciones del fabricante (microondas o baño maría).
  • Mojar la punta del palo de piruleta y pinchar en la bola de bizcocho.
  • Aquí hay dos opciones, dejarlos en la nevera un rato para que endurezcan y volver a calentar los Candy Melts para bañarlos o bañarlos directamente tal y como aparece en este vídeo.
  • Lo tenemos que hacer de uno en uno, i antes de que se enfríe el chocolate, tenemos que pegar la hoja de fondant y medio palito de Pretzel.
  • Dejar que endurezcan y pegar con un poco de agua los ojos.
  • Dibujar con rotulador la boca y las pestañas.

1 comentari :

  1. Tus cake pops son chulísimos!!! Las manzanas son preciosas!! Creo que me voy a anotar tu idea!!

    Un besito,
    Sandra von Cake

    ResponElimina